Logo
Preču katalogs chevron down Created with Sketch.
Izpārdošana

Pirkumu grozā nav nevienas preces

Lai pievienotu preces, dodies uz preču katalogu.

Vincents FLIZELIN 205g tapešu līme

Preces kods: 1086763

Kategorija: Sienas līmes, Sienas līmes

Mērvienība: gab.

Svītru kods: 4751001373353

2,70 €/gab.
Pieejams veikalos:
Mūkusalas iela 93
Ata iela 5a
t/c Sāga
Tapešu līme "Flizelin"paredzēta flizelīna tapešu līmēšanai. Viegli sajaucams produkts, kurā ir iekļautas pretpelējuma piedevas. Līme ļoti labi slīd un var viegli salaist šuvju vietas.  Paredzēta apmestu sienu sākotnējai pārklāšanai pirms tapešu līmēšanas.  Ātrs līmēšanas process. Nokalpojušās tapetes viegli noņemamas, neatstājot  paliekas uz sienas.

Tapešu līme "Flizelin"  ir gatava 6 minūtēs. Līme satur fungicīdus. Konsistence: pārslu veidā.

Lietošanas instrukcija

Virsmas sagatavošana. Līmējamai virsmai ir jābūt tīrai un sausai. Vecās tapetes pilnībā jānoņem no aplīmējamām virsmām. Gludas un lakotas virsmas apstrādāt ar smilšpapīru. Virsmas daļa, kas pakļauta pelējumiem, jānomazgā ar fungicējošu šķidrumu “Fungi”.  Virsmu gruntēšanai izmantojiet gruntēšanai sagatavoto tapešu līmi. Pirms tapešu līmēšanas ļaujiet, lai ar līmi pārklātā gruntējamā virsma pilnībā nožūst.

Līmes pagatavošana. Kastītes saturu iekaisiet ūdenī un ātri maisiet, līdz maisījums pilnībā sajaucies. Atstājiet to uz 6 minūtēm un tad atkārtoti kārtīgi samaisiet. Līme ir gatava lietošanai.

Līmēšana. Līmējot tapetes, ievērojiet tapešu ražotāju instrukcijas. Uzklājiet tapešu līmi ar krāsojamo rulli vai lielo sareni tieši uz aplīmējamās virsmas. Līmi uzklāt tapešu loksnes platumā vai nedaudz vairāk. Uzmanieties, lai līme neuzpilētu uz tapešu priekšpuses, bet ja tā noticis, notīriet līmes traipus ar mitru sūkli. Krāsojamās Tapetes krāsot ne ātrāk kā  pēc 24 stundām. Instrumentus mazgāt ar ūdeni.
Svars 0.20 kg
Zīmols VINCENTS POLYLINE