Logo
Preču katalogs chevron down Created with Sketch.
Izpārdošana

Pirkumu grozā nav nevienas preces

Lai pievienotu preces, dodies uz preču katalogu.

BAUROC Universal 300x200x600 bloki 755kg

Preces kods: 1071802

Kategorija: Gāzbetona bloki

Mērvienība: gab.

4,81 €/gab.
Cena par vienību:
133,50 €/m3
Pieejams veikalos:
Mūkusalas iela 93
Ata iela 5a
t/c Sāga

 

AEROC Universal 300/200 bloku izgatavo no autoklavēta gāzbetona ar vidējo sauso blīvumu 375 kg/m³ (±25 kg/m³) un vidējo spiedes stiprību fb=2,5 N/mm². Bloku izgatavo ar platumu 300 mm, sagriežot uz sāniem to lieto 200 mm platumā. Bloka visas plaknes ir gludas - bez ierievja.
AEROC Universal ir augstākās kvalitātes jaunās paaudzes gāzbetona bloks, kas atbilst Latvijas būvnormatīviem un kuram ir piešķirts CE marķējums. Atšķirībā no citiem AEROC bloka veidiem, Universal bloka visas plaknes ir gludas - bez ierievja. 
Universal bloku lieto 300 mm un 200 mm platu ēku nesošo ārsienu būvniecībai kuru nepieciešams papildus siltināt, kā arī ēkas nesošo iekšsienu būvniecībā. Īpaši efektīva ir 200 mm platas sienas mūrēšana – montējot Universal bloku ar 200 mm platumu, bloku patēriņš sastāda tikai 5,6 gab./m2. AEROC Universal nodrošina pietiekošu skaņas izolāciju un teicamu ugunsizturību. AEROC Universal bloku var montēt uz plānas līmes kārtas (biezums 1-3mm) vai cementa javas uzklājot uz horizontālās un vertikālās bloka plaknes. AEROC līmjavas izmantošana ļauj nodrošināt kvalitatīvu būvniecības procesu un gala rezultātu. Sienu, uzbūvētu lietojot AEROC līmjavu, ir vieglāk apdarināt. Montējot blokus ar cementa javu pasliktinās ārsienas kopējie siltumizolācijas rādītāji. AEROC bloku montāža ir vienkārša un neprasa sarežģītu palīglīdzekļu izmantošanu. Montējot blokus ar līmi viens no svarīgākajiem uzdevumiem ir pareiza un precīza pirmās bloku rindas ieklāšana uz ēkas pamatiem. Blokus līmeņojiet ar gumijas āmura un līmeņrāža palīdzību. Kvalitatīvai un droši būvniecībai rekomendējam izmantot Murfor armature.

 

Pielikums Deklarācija
Izmēri 30 x 60 x 20 cm
Zīmols BAUROC