Logo
Preču katalogs chevron down Created with Sketch.
Izpārdošana

Pirkumu grozā nav nevienas preces

Lai pievienotu preces, dodies uz preču katalogu.

Grilgāze AGASOL 10kg, apmaiņā pret tukšo balonu

Preces kods: 137343

Kategorija: Grili, gril gāze

Mērvienība: gab.

25,90 €/gab.
Pieejams veikalos:
Mūkusalas iela 93
Ata iela 5a
t/c Sāga

AGASOL grilgāze ir produkts, kurš satur ne mazāk kā 90% propāna, kas sadeg pilnībā un atstāj mazāku iespaidu uz apkārtējo vidi un ēdiena garšu. Balons iespējams ir pasaulē visvairāk atkārtoti lietotais iepakojums.

Kāpēc izvēlēties AGASOL grilgāzi?

  1.  Drošība pirmajā vietā: baloni aprīkoti ar drošības vārstu, kurš balona pārkaršanas gadījumā atveras, lai novērstu eksplozijas risku. 
  2. Izcila gāzes kvalitāte: balonā nav nosēdumu, kas varētu nelabvēlīgi ietekmēt gaisa kvalitāti un Jūsu pirkuma vērtību.
  3. Inovatīvas tehnoloģijas dizainā: grilgāze tiek pildīta jauna tipa balonos no kompozītmateriāla, kas izskatās pievilcīgi, jo tiem nelobās nost krāsa. 
  4. Viegli un ērti: AGASOL grilgāzes baloni ir vieglāki nekā tērauda baloni; tiem ir pārnēsāšanai ērts rokturis un balona forma.
  5. Kontrole: AGASOL balona korpuss ir daļēji caurspīdīgs un ļauj saskatīt atlikušās gāzes daudzumu.
  6. Daudzpusība: grilgāze ir piemērota izmantošanai vasarnīcās, kempingos, kemperos, jahtās, kuteros, lai lietotu gāzes plītīs, kamīnos un āra sildītājos.

Padomi drošai grilēšanai ar AGASOL grilgāzi.

  1. Atkarībā no iekārtas, kurai balonu pievienosiet, pārliecinieties par atbilstoša reduktora izvēli. Tas ir saistīts ar liesmas intensitāti, jo jaudīgāks grils, jo lielākas plūsmas reduktors nepieciešams.
  2. Nepakļaujiet balonu tiešu saules staru un augstas temperatūras iedarbībai; neturiet to siltuma avotu vai atklātas uguns tuvumā.
  3. Ja uzglabājat balonu slēgtā nodalījumā, piemēram, virtuves skapī, nodrošiniet ventilāciju AGASOL grilgāzes balona augšpusē un apakšpusē.
  4. Automašīnā vienmēr nostipriniet balonu, lai tas nevar apgāzties vai brīvi pārvietoties. Pārvadājiet un lietojiet balonu vertikālā stāvoklī.

Gāzes daudzums balonā 10 kg 

Balona tilpums 26 litri 

Taras svars 5,3 kg 

Diametrs 305 mm 

Augstums 590 mm 

Pārbaudes spiediens 30 bar