Logo
Preču katalogs chevron down Created with Sketch.
Izpārdošana

Pirkumu grozā nav nevienas preces

Lai pievienotu preces, dodies uz preču katalogu.

OSMO 3164 Decorwachs 0,125L Ozols- eļļa ar vasku

Preces kods: 1103508

Kategorija: Grīdas eļļas un kopšanas līdzekļi

Mērvienība: gab.

Svītru kods: 4006850103089

15,20 €/gab.
Pieejams veikalos:
t/c Sāga

Caurspīdīga tonēta eļļa kokam 3164 ozols, kas unikāli apvieno dabisko eļļu un vasku priekšrocības vienā produktā. Osmo Dekorwachs ir izturīgs pret traipiem, ūdeni atgrūdošs un nodilumizturīgs. Salīdzinot ar citiem produktiem, augu izmantošana sastāvdaļās rada vienmērīgāku toni un harmoniskāku izskatu. Vienkārša uzklāšana – bez gruntēšanas vai starpslīpēšanas – tas taupa laiku un naudu. Piemērots kokam. Izturīgs pret vīnu, alu, kolu, tēju, augļu sulu, pienu un ūdeni atbilstoši prasībām. Pēc nožūšanas apdare ir nekaitīga cilvēkiem, dzīvniekiem un augiem. Piemērots bērnu rotaļlietām atbilstoši EN 71.3 (Eiropas standarts) un ir izturīgs pret siekalām un sviedriem saskaņā DIN 53160 (Vācijas industriālais standarts).

IETEICAMAIS PIELIETOJUMS

Osmo Dekorwachs ir piemērots koka aizsardzībai un dekoratīvai apdarei iekštelpās: sienu paneļiem, līstes un sijām, kā arī durvīm. Piemērots arī līmētiem paneļiem, skaidu plātnēm un MDF. Ideāli piemērots kā krāsains pamatnes pārklājums koka grīdām. Ļoti ieteicams mēbelēm un bērnu rotaļlietām

PRIEKŠROCĪBAS

  • Viegli lietot
  • Piemērots kokam un ir mikroporains
  • Nodilumizturīgs un netīrumus atgrūdošs, izturīgs pret sadzīves ķimikālijām
  • Augsta izturība pret siekalām un sviedriem, piemērota bērnu rotaļlietām

ŽŪŠANAS LAIKS

Apm. 24 stundas (normāli klimatiskie apstākļi, 23 °C/ 50 % rel. mitrums). Zemākas temperatūras un/ vai augstāks gaisa mitrums var paildzināt žūšanas laiku. Žūšanas laikā nodrošināt labu ventilāciju.

Izmēri 5.8 x 5.8 x 7 cm
Zīmols OSMO