Logo
Preču katalogs chevron down Created with Sketch.
Izpārdošana

Pirkumu grozā nav nevienas preces

Lai pievienotu preces, dodies uz preču katalogu.

Knauf UNIFLOTT 25kg Šuvju špaktele ģipškartonam Uniflot

Preces kods: 333360

Kategorija: Ģipša maisījumi sienu izlīdzināšanai

Mērvienība: gab.

Svītru kods: 4003982019905, 4003982162847, 4003982200259, 4003982245687

38,95 €/gab.
Pieejams veikalos:
Mūkusalas iela 93
Ata iela 5a
t/c Sāga

Knauf Uniflott ir rūpnieciski sagatavota, augstvērtīga ģipša špaktele ģipškartona un ģipša šķiedras plākšņu šuvju aizpildīšanai, t.sk. arī Knauf BROWN (Bodenplatte) sausās grīdas plāksnēm; ģipša šķiedras plāksnēm - Knauf Vidiwall, Knauf Vidifloor; Knauf Brio grīdas plāksnēm un elementiem; kā arī Knauf Cleaneo Akustik plāksnēm. Paredzēta iekšdarbiem. Izstrādei ar rokām.

Īpašības:

  • Paredzēta iekšdarbiem
  • Izstrādei ar rokām

Patēriņš: apm. 250 g/m šuves (atkarīgs no ģipškartona plākšņu biezuma/veida)

Virsmas kvalitātes standarts: Q1 - Q2

Sāk sacietēt pēc: ~40 minūtēm

Derīguma termiņš: 9 mēneši no izgatavošanas datuma

Atbilst standartam: DIN EN 13 963, tips 4B

Ugunsreakcijas klase: A1

 

Darba gaita

Pamatnei jābūt gludai, stingrai, tīrai un sausai. Ģipša plāksnēm jābūt stingri un pareizi piestiprinātām pie karkasa. Grieztās, gala malu ģipša plākšņu šuves tiek gruntētas ar Knauf Tiefengrund. Špaktelēšana ir iespējama tikai tad, ja tiek nodrošināts, ka plāksnes neietekmēs ievērojamas deformācijas temperatūras un mitruma svārstību dēļ. Ģipša plākšņu šuves griestu konstrukcijās ieteicams aizpildīt tikai ar Knauf Uniflott špakteli.

Materiālu iesijā tīrā aukstā ūdenī, nedaudz zem ūdens līmeņa (maks 2,5 kg uz 1,2L ūdens). Ļauj materiālam uzbriest pāris minūtes un ar ķelli iemaisa līdz krēmveidīgi stingrai konsistencei. Aizpildot ģipša plākšņu šuves, nepieciešamības gadījumā, šuvēs var ievietot armējošo lentu. Otro kārtu var uzklāt tikai tad, kad pirmā kārta ir jau nožuvusi. Jāšpaktelē arī skrūvju galviņas vai citu stiprinājumus. Nedrīkst izmantot materiālu kas ir sācis sacietēt. Šuves ieteicams špaktelēt ar vismaz 2 špakteles slāņiem atkarībā no nepieciešamās virsmas gluduma. Pēc šuvju aizpildīšanas pēc apm 50 min. ar špakteļlāpstiņu var noņemt lieko materiālu no šuvju malām. Otrajā darba posmā ar ķelli vai platāku špakteļlāpstiņu izveido gludu pāreju uz plākšņu virsmu. Pēc nožūšanas šuvi noslīpē ar slīpmašīnu vai rokas slīpējamo dēlīti. Darba laiks ar sagatavoto špakteli - apmēram 45 minūtes. Telpas un pamatnes temperatūra nedrīkst būt zemāka par +10 ° C.

 

Pielikums Deklarācija
Svars 25.00 kg
Izmēri 14 x 50 x 28 cm
Zīmols KNAUF